“Iubim 2 Roţi”, ediția a treia: Cel mai mare festival dedicat iubitorilor de 2 roți; cea mai mare paradă comună moto-velo!

Ajuns la a treia ediţie, evenimentul “Iubim 2 Roţi”, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura anul acesta pe parcursul a trei zile, în perioada 22-24 mai, în complexul Romexpo. Pentru participanții la festival am pregătit două seri de concerte, seri în care șase trupe vor încinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor cânta, de la orele 18:00, Basska, Coma și Vița de Vie, iar sâmbătă, 23 mai, tot de la orele 18:00, Blade Strings, Suie Paparude și Xandria, trupă care vine în România special pentru “Iubim 2 Roţi”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, după orele 23:00, cu Aproape Unplugged (vineri) și CALEnDAR (sâmbătă).

Nu vor lipsi nici demonstraţiile şi concursurile din ediţiile anterioare. Participanţii vor putea participa la Drive Test cu diverse mărci moto, se vor delecta cu trial moto/biciclete, școală de pilotaj, Custom Bike Show, demonstrații moto-velo şi vor putea lua parte la multe concursuri cu superpremii. Pentru cei care îşi aduc şi copiii la festival va exista un loc de joacă special amenajat şi supravegheat, iar cei mici vor putea participa la diverse activități și concursuri. Participanţii veniţi din alte oraşe sau din străinătate vor beneficia şi de un spaţiu de campare dotat cu toate utilităţile.
Cei ce își achiziționează tricoul oficial Iubim 2 Roți vor primi GRATUIT biletul de tombolă, intrând astfel în extragerea ce va avea loc sâmbătă seară, și pot câștiga trei superpremii: o motocicletă Yamaha MT-07 ABS, un scuter Yamaha JOG R și o bicicletă Corratec Super Bow Race 29’’.

De asemenea, vor fi prezenți numeroși expozanți (Ural, Yamaha, Yato, Motul, Go Pro, Hosch, Achimoto, Mototehnica, Magazinul de Baterii, DHS, Metric Motion, Adimoto, AMI Moto, TEO, DHS, Rovelo, Custom Style, Bandisca, Ace Custom, Leather and Laces, Scandal.ro și mulți alții). De la producători, importatori și distribuitori moto/velo (piese, accesorii, echipamente), service-uri moto, școli moto, până la comercianții de tricouri, haine din piele și accesorii.

Sâmbătă, 23 mai, va avea loc deja cunoscuta paradă „Iubim 2 Roti”, care se va desfăşura după programul următor:

Biciclete:
Intâlnire: ora 08:00 la Parcul Izvor – plecare la ora 09:30
Traseu: V. Parvan – Berzei – Buzesti – P-ta Victoriei – Bd. Ion Mihalache – Bd. A. Averescu – Bd. Marasti – Bd. Expozitiei – Parcarea „C” Romexpo.

Motociclete:
Intâlnire: ora 09:00 in Parcarea „C” Romexpo – plecare la ora 10:15
Traseu: Bd. Expozitiei – Bd. Marasti – Bd. A. Averescu – Bd. Ion Mihalache – Buzesti – Berzei – V. Parvan – Bd. Kogalniceanu – Opera – intoarcere Splai si revenire in Parcarea „C” Romexpo pe acelasi traseu.

Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete şi mopede şi 1.700 de biciclete, iar anul acesta se aşteaptă o prezenţă mult mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roți” pot fi achiziționate online, prin intermediul site-ului www.myticket.ro, începând de marți, 17 martie. De asemenea, se pot achiziționa la nivel național în rețeaua magazinelor Diverta, iar în București dinn magazinul Muzica și din Librăria Mihai Eminescu. Prețul este 25 de lei pentru o zi și 35 de lei pentru toată perioada festivalului.

[dt_button url=”https://www.myticket.ro/evenimente/iubim-2-roti-romexpo-bucuresti-23-mai-2015.html” style=”color-primary” size=”btn-lg” skin=”dark” target=”_self”]Cumpara Bilet[/dt_button]

Festivalul “Iubim 2 Roți” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevărații Veloprieteni (AV) și in parteneriat cu Primăria Municipiului București si Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, Free Rider, Slowride.

Sponsori: Yamaha, Ciuc, Motul, Yato, Cross Bike, Ford Neste Automotive, Carrefour, Smart Service Solutions, Xtrem Video, Euromodul, Apostrof, Lugera Cafe, myticket.ro, Global PharmaCarrefour Orhideea

Parteneri: Rock’n Regie, Concerte Azi, Get Started, Hostexpert For You, Transitur, Societatea de Salvare Bucuresti

Despre Asociața Moto Free Riders

Scopul Asociației Moto Free Riders este de a promova motociclismul și de a schimba imaginea motocicliștilor prin educarea constantă a participanților la trafic, indiferent dacă aceștia sunt pe două sau pe patru roți. De asemenea, prin acţiunile sale îşi propune să încurajeze viitorii motocicliști să dea dovadă de responsabilitate rutieră.

Membrii Asociației dedică timp, suflet și muncă prin acțiunile caritabile pe care le inițiază și le susțin și care se desfășoară în beneficiul celor defavorizați social: bătrâni, orfani, persoane cu dizabilități fizice sau psihice, pentru a demonstra că, indiferent de pasiuni, pot da dovadă de solidaritate.

Principalele proiecte Free Riders:

 „Mâini pentru mâine” –  campanie destinată ajutorării unor categorii defavorizate și a oamenilor cu nevoi deosebite;

„Indiferența Ucide! Donează pentru viață, investește în viitor!” – campanie de donare de sânge și de organizare a unor activități culturale pentru copii fără posibilități materiale;

„Nebuni de alb”  – Campanie demarată de Free Riders pentru a ajuta persoanele sinistrate din cauza ninsorii și viscolului;

„Free Spirit/Free Culture” – Campanie destinată motivării elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură;

Contact:

Cosmin Anton, președinte Free Riders

cosminanton@free-riders.ro

office@free-riders.ro

Web: www.free-riders.ro

www.iubim2roti.ro

Facebook: www.facebook.com/freeriders.ro

www.facebook.com/iubim2roti

141