De azi, bilete electronice la Iubim 2 Roti!

Dragi iubitori de 2 Roti, impreuna cu www.myticket.ro am hotarat punerea in vanzare a biletelor electronice pentru evenimentul Iubim 2 Roti 2015 .

Ce presupune acest lucru? Un bilet electronic nu este cu nimic diferit fata de un bilet normal, ci, dimpotriva, iti usureaza mult procesul de cumparare deoarece poate fi procurat la distanta fara a fi necesara plata taxei de expediere prin posta sau curierat rapid. Dupa ce il cumperi, il printezi si vii cu foaia direct la concert! Ca sa intri in posesia unui bilet electronic nu ai nevoie decat de un card bancar si o adresa de e-mail. Myticket.ro foloseste legaturi securizate de plata online, iar datele personale sunt in siguranta. Vă rugăm să păstraţi biletul electronic într-un loc sigur si să nu permiteţi copierea lui de către alte persoane.

De asemenea, va anuntam ca accesul copiilor cu varsta de pana in 14 ani, insotiti de parinti, este gratuit. Si daca tot am adus vorba despre cei mici, va amintim ca in cadrul evenimentului va exista un loc de joaca pentru copii, amenajat de www.zumbi.ro, supravegheat, unde se vor organiza spectacole interactive de animatie, jocuri si concursuri amuzante.

Va asteptam! Condusi de pasiune, uniti de 2 Roti!

[dt_button url=”http://mtk.md/LGUG6″ style=”color-primary” size=”btn-lg” skin=”dark” target=”_self”]Cumpara bilet[/dt_button]

 

Vezi AICI mai multe detalii despre festivalul Iubim 2 Roti!

29