[section_header use_decoration=”1″ layout_type=”section-heading-thick-border” separator_position=”left” main_heading=”Indiferenta Ucide!” text_align=”left” font_size=”default” font_style=”default” font_weight=”default”]

Această campanie a avut ca scop salvarea unor vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România.

Prima etapă a campaniei a avut loc în perioada 22-26 septembrie 2014, atunci când la Centrul de Transfuzii București, în urma promovării acestei acțiuni, s-a DONAT PENTRU VIAȚĂ!

Având în vedere că în urma donării s-au obținut anumite beneficii (bonuri
valorice), echivalentul în lei al acestora a fost folosit pentru a oferi unor copii instituționalizați șansa de a ieși din mediul relativ închis în care trăiesc si de a participa la activități interactive, culturale și recreative, și pentru susţinerea unor copii cu rezultate deosebite la învăţătură (olimpici, câştigători de concursuri naţionale sau internaţionale), dar fără posibilităţi materiale deosebite. Campania a fost sprijinită de Pemotoare.ro, Rock’n Regie, Asociația Club Ford România, Lugera Cafe, Movieplex Cinema, SC Metrorex SA, formațiile Cargo și Trooper, Nicu Covaci (Phoenix), Cristian Hrubaru (Rock FM), Toni Ionescu, Mara Nicolescu, Echipa de fotbal american Bucharest Warriors.

În data de 26 octombrie 2014 s-a desfășurat a doua etapă a campaniei “Indiferența ucide! Donează pentru viață, investește în viitor!”. Împreuna cu DGASPC Sector 6 am ales să oferim o zi specială unui număr de 15 copii semi-instituționalizați din clasele 1-4, copii cu rezultate bune la învățătură, dar fără posibilități materiale deosebite.

Pe parcusul zilei, copiii au participat la diverse activități din cadrul Orașelului Cunoașterii, au servit prânzul și s-au relaxat vizionând un film 3D.

[nggallery id=2]

12